Tuesday, 3 July 2012

.:NoVeL..nOvEl..NoVeL:.

Assalamaualaikum....hurm hri nh rse ringan tgn na wat entry bru dlm blog nh disebabkan KEBOSANAN..huhu...Sekarang fath berada di UTM skudai...dalam bilik membe fath name dye Dayah...hehe..saje lepak-lepak kat utm nh..Well hobi fath memang ske bace novel..kat umah adla dalam berbela-belas novel yang fath da bace..Style fath bace novel senang je...kengkadang sehari pon da abes..hehe...Tapi sebenanye fath juga menyukai novel islamik contohnye SALJU SAKINAH..best jalan ceritanya..berkaitan cinta dengan Allah melebehi cinta sesama manusia...=)

Ni dye novel salju sakinah..Best seller ue..novel nyh akak fath bagi adiah besday..best sgt,,=)
Haa nh na cerita satu lagi novel yang fath baca baru-baru nh..Tajuknya CINTA HIGH CLASS & CINTAKU KERANA AGAMAMU..hasil karya Dr Farhan Hadi dan Fatimah Syarha... Ya Allah best sgt bace novel ni..memang sesuai untuk remaja yang baru na kenal erti cinta..Macam mana kita na jaga hati kita supaya mencintai Allah adalah cinta yang utama...

haa ni yang dianamakan cinta high class.,jom same2 kita carik cinta nh ye..=)
Fath tataw na cakap cmne pasal cter nh..tp memang serius sangat best..Kengkadang bile baca fath pon muhasabah diri fath jugak...Kita masih terlalu muda untuk mengejar cinta manusia sedangkan cinta ALLAH susah kita nak gapai..btol x?? hehe..so..kite sama-sama berubah kearah lebih baik..INSYAALLAH..

p/s: ad masa belilah novel nh..=)

Selamat membaca..
Wassalam..=)


No comments:

Post a Comment